Bobbys 
Cykel & Verkstad
021-50 111 

Bobbys Cykel & Verkstad 
Telefon 021-50 111

Cykelpool

Det har blivit mer och mer vanligt att man tillhandahåller ett antal cyklar för sina medlemmar i sin bostadsrättsförening. Vi samarbetar med GoRide som organiserar det!   Vi fixar service, reparationer och däckbyten och allt för att cyklarna alltid ska vara funktionella och säkra!

GoRide

Använd egna cyklar eller köp/hyr av oss. Vi har ett komplett och smart bokningssystem för Webb eller App, säkra och smidiga system för lås och nycklar. Vi hjälper till med profilering och administration, organiserar med laddstationer, stöldskyddsregistrering, GPS-larm och försäkringar. 

Välkommen att läsa mer på vår hemsida!


SERVICE

REPARATION

UNDERHÅLL


Bobbys Cykel & Verkstad

Vi på Bobbys ser till att era cyklar alltid är hela, funktionella och säkra. Vi servar dom, reparerar när de går sönder och ser till att de får dubbdäck till vintern.                                         

En god investering för både miljön, hälsan och ekonomin

BRF / Föreningar / Organisationer

Dags att rensa cykelförrådet?

Ibland behöver vi rensa, gärna i tid till våren strax innan sommaren är här och cykelförråden fylls snabbare än aldrig förr.

Vi kan bistå med hjälp att hämta och forsla bort de cyklar ni inte längre önskar behålla i gengäld mot att vi får plocka delar, återställa eller bygga nya cyklar utav det vi hämtar. Detta blir då en gemensam överenskommelse där pengar inte är inblandat.

Ni märker själva ut de cyklar ni önskar få bortforslade så vi enkelt kan skilja cyklarna isär. För mer information, eller om du har andra frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på
info@bobbyscyklar.se