Bobbys 
Cykel & Verkstad
021-50 111 

Bobbys Cykel & Verkstad 
Telefon 021-50 111

Regattagatan 25

Butik och verkstad

Här har vi ett större utbud av både nya och begagnade cyklar, cykeltillbehör och reservdelar. I vår verkstad utför vi service och alla typer av reparationer på er cykel. Våra mål är bra kvalitet, god och snabb service.

Cyklar

Här har vi en del nya cyklar, just nu några superfina Pilen en riktig kvalitetcykel! Vi har ett stort och varierat utbud av begagnade cyklar både för vuxna och för barn. Våra cyklar är servade och igenomgångna, vi försöker utrusta de flesta med lås och belysning men alla har ringklocka och reflexer.

Verkstaden

Här lagar vi, utför service, bygger ihop och river cyklar från åtta på morgonen till sju på kvällen. Vi har nya reservdelar men även bättre begagnade. Här får vi lite hjälp av LaVies killar och tjejer som vi försöker motivera till en meningsfull tillvaro.

Barnen

Vi tycker att barn ska lära sig att cykla, även de minsta. Vi har barnhjälmar, barnstolar, roliga ringklockor och en del annat skoj för den lilla cyklisten.

Välkomna alla barn !

Tillbehör

Vi säljer hjälmar, sadlar, handtag. korgar, lås och lysen. Vi har stort utbud av däck, slang, cykelpumpar, skärmar, packväskor och ringklockor. Välkommen in och titta!

Här hittar du oss

Från Björnövägen svänger ni ner mot Mälaren i rondellen vid Lidl, några hundra meter efter den vägen finns vi på höger sida.

VÄLKOMMEN!

Regattagatan 25
Västerås  

Bobbys Cykel & Verkstad 
Telefon 021-50 111

info@bobbyscyklar.se

Mån-Tors: 09.30-19:00,
 Fre-             09.30-17.00 
Lör:             10:00-16:00 
Sön: Stängt